Само за 48 часа то събра десетки милиони потребители. Обвиненията са

...
Само за 48 часа то събра десетки милиони потребители. Обвиненията са
Коментари Харесай

Мъск плаши Зукърбърг със съд frognews.bg

Само за 48 часа то събра десетки милиони консуматори.

 

Обвиненията са за нелегално потребление на интелектуална благосъстоятелност и търговски секрети. Причината е наемането на някогашни чиновници на компанията " Туитър " за разработка на новото приложение. " Мета " твърди, че никой в екипа, създал " Тредс " не е някогашен чиновник на " Туитър ". Новата платформа към този момент е недостъпна в Европейски Съюз поради строгите правила за отбрана на персоналните данни.

 

" Конкуренцията е нещо положително, само че измамата - не ", съобщи притежателят на " Туитър " Илън Мъск.

 

Американският закон за авторско право не пази хрумвания, по тази причина " Туитър " би трябвало да потвърди пред съда, че е взаимствана тяхна интелектуална благосъстоятелност като програмния код. През 2012 година " Мета " получи патент за система, която демонстрира всички най-нови постове при потребление на Facebook. Туитър обаче дефинира " Тредс " като " реплика ", предава Българска национална телевизия.

 

" Рано е и е доста мъчно да се каже каква е визията на Зукърбърг за " Тредс ". Дали е единствено за лишаване на пазарен дял от Туитър в доста подобаващ миг. Аз мисля по този начин. Времето е уместно за привличане на толкоз доста хора, които всеобщо напущат Туитър ", уточни Бен Шао - професор по компютърни науки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР